Een geboortelijst bij Krokodil?

Zwanger? Leg jullie verlanglijstje bij Krokodil!

Voor geboortegeschenken is Krokodil dé ideale winkel. Wij hebben niet alleen een uitgebreide afdeling baby- en peuterspeelgoed maar ook heel wat decoratie voor de kinderkamer: tapijten, kapstokken, lampen, meubels,... Of wat dacht je van de onbreekbare leuke kinderserviezen of van een pittig knisperend eerste stoffen leesboekje? Zelfs sokjes, washandjes, handdoeken, slabbetjes e.d. kan je bij ons vinden.

Jij verwacht een kindje, Krokodil helpt jou met het samenstellen van de leukste verlanglijst vol verrassende cadeau-ideetjes voor familie en vrienden.

Om je voor te bereiden kan je in de winkel alvast folders komen halen. Je kan ook op onze website heel wat artikels in detail bekijken en bestuderen. In de winkel hebben we nog meer artikels op voorraad.

Je kan zelf al een verlanglijstje aanmaken op onze site. Tijdens een bezoek aan onze winkel maak je in overleg met één van onze medewerkers het lijstje verder af. Hij of zij zal je bijstaan met alle nuttig advies. Een eenvoudige manier om duidelijk te maken wat je favoriete geschenken zijn. Bovendien vermijd je 'minder nuttige' cadeau's. Je kan natuurlijk ook je opzoekcode op het geboortekaartje vermelden zodat je vrienden en familie je favoriete artikels op onze site kunnen aankopen.

Na je bezoek aan de winkel wordt de lijst als een verlanglijst op onze site geplaatst. Je kan hem terugvinden door op de homepage de code in te geven die je in de winkel hebt ontvangen. Die code kan je ook doorgeven aan vrienden en familie of afdrukken op het geboortekaartje. 


Indien familie of vrienden iets van je lijst willen aankopen kan dat op verschillende manieren:

° Ze brengen een bezoek aan de winkel. Daar liggen de geschenken van jullie verlanglijst opzij en zijn ze bijgevolg zeker voorradig. Het geschenk dat door familie of vrienden wordt gekocht kan door hen worden meegenomen of kan bij ons in de winkel blijven tot jullie het komen afhalen.

° Ze kunnen het geschenk ook aankopen op onze site. Het geschenk dat door familie of vrienden wordt gekocht blijft in dit geval bij ons in de winkel tot de koper of jullie zelf het komen afhalen. De koper ontvangt een mail met de vraag of de artikels naar hem moeten verstuurd worden of aan jullie moeten worden bezorgd.

Voor vragen kan je altijd bellen naar de winkel tijdens de openingsuren. 

Kan je niet beslissen? Geen nood, je kan op onze webwinkel ook een geschenkbon aankopen van 10€, 25€ of 50€.

Indien je familie of vrienden bij ons een klantenkaart hebben wordt de aankoop gewoon op hun klantenkaart genoteerd, zoals altijd.

Enkele weken na de geboorte kan je zelf beslissen om je lijst af te sluiten. Je ontvangt dan van Krokodil een leuk geboortegeschenk: een aankoopbon ter waarde van 10% van de op jouw lijst gekochte geschenken!

Tenzij anders afgesproken (bijv. als we een artikel speciaal voor jou bij een leverancier moeten bestellen), ben je niet verplicht de artikels die je reserveerde aan te kopen.

Dus: In blijde verwachting? Snel naar Krokodil: deskundig advies, ruime geboortelijstservice én een leuk geboortegeschenk er bovenop!