Je winkelmandje is leeg.

0
 

Kies een winkel

Winkelinformatie Winkelinformatie

Filter op Merken

Verlanglijstjes

Verlanglijst

Geef je code in en vind de verlanglijst die je nodig hebt!

Verlanglijst aanmaken
 

Krokodil Schilde biedt tijdens de sluiting "toy take away" aan

Onze winkel is door de "corona-maatregelen" verplicht gesloten vanaf 2 november. En dit in de voor speelgoed belangrijkste periode van het jaar....

Maar er is ook goed nieuws! We bieden tijdens de sluitingsperiode "toy take away" aan. U kan uw bestelling op voorhand doorgeven en dan tijdens de normale openingsuren in de winkel komen afhalen. Rondwandelen en shoppen in de winkel zijn wel verboden.

Praktisch:

u kan uw bestelling doorgeven:

  • als reservatie via onze site
  • per mail aan schilde@krokodil.be
  • telefonisch tijdens de normale openingsuren: 03/464.23.25

U ontvangt dan een bevestiging met info over wanneer de bestelling kan afgehaald worden. Tijdens de normale openingsuren zal altijd iemand aanwezig zijn in de winkel.

Voor afhaling moet u gebruik maken van de achteringang van onze winkel in de Lindenstraat. Via de doorgang naast de winkel kan u deze ook makkelijk bereiken. Parkeert u op de openbare parking in de Lindenstraat ziet u de achteringang voor u. We installeren een deurbel aan deze ingang. U mag de winkel niet betreden. Betaling gebeurt dus best online of via overschrijving. Bancontact terminal in de winkel kan niet gebruikt worden.

U vindt niet wat u nodig heeft of u vindt u weg niet op de site? Bel ons, we helpen u graag verder!

Uiteraard kan u ook nog steeds via de webshop thuis laten leveren.

Hebt u Pluspasbonnen en wenst u online te bestellen en thuis te laten leveren: stuur ons een mail met de digitale bonnen en uw bestelling. We handelen het dan verder af per mail en het eventuele saldo kan per overschrijving betaald worden.

<-Terug naar overzicht