Je winkelmandje is leeg.

0
 

Kies een winkel

Winkelinformatie Winkelinformatie

Filter op Merken

Verlanglijstjes

Verlanglijst

Geef je code in en vind de verlanglijst die je nodig hebt!

Verlanglijst aanmaken
 

Speelgoed voor groteren (6-9j)

Te groot voor speelgoed?

 

FICTIE EN WERKELIJKHEID! (VAN 6 TOT 9 JAAR)

Voor kinderen van 6 jaar is lezen een toverwoord.  Hoe vlotter je leest, hoe meer de wereld voor je open gaat.  Draken en helden zijn belangrijk maar maken ook tegelijk plaats voor de echte werkelijkheid.

Centraal daarbij staan: lezen, naspelen, experimenteren, tekenen, schilderen, knutselen, bouwen, sport en spel, oplossingen zoeken ...

Wat raadt Krokodil aan?

Een POPPENHUIS met meubeltjes, poppen en miniaturen.  Het spel rond een poppenhuis groeit langzaam uit tot een echte verzameling.

Een KASTEEL met ridders en andere sprookjesfiguren.  De fantasie slaat op hol.

Aan wie kan je beter geheimen vertellen dan aan je POPPEN?  DE poppen van Sigikid en Corolle zijn niet de eerste de beste.  Zij worden meestal echte vriendinnen.

In GEZELSCHAPSSPELLEN worden spelregels belangrijker.  Traditionele spellen zijn bijvoorbeeld solitaire of 4-op-een-rij (bij Krokodil in hout en 3D verkrijgbaar).  Maar de knappe, originele spellen van Haba (in de gele dozen) verrassen elke keer weer zoals 'Slot Sidderstein' .

Krokodil heeft ook een reeks spellen in huis waarbij speciale hersenkronkels onontbeerlijk zijn. De HERSENBREKERS van Eureka zijn echte Belgische producten en garanderen urenlang puzzelplezier.  Ook de spellen van Smartgames of van Gigamic ('Quarto', 'Quoridor', ...).

METSELEN met echte baksteentjes zowel volgens plan of volgens eigen creativiteit (Teifoc).

KNUTSELEN met 4M of Galt: archeologiesetjes om zelf dino's uit te graven, maak zelf een windvlieger of een spaarpot of knutsel zelf je verjaardagskaarten

 

niet te groot om te spelen!

 

 

Met fantastische EXPERIMENTEERSPULLEN van o.m. Navir moeten zelfs de diepste geheimen van de natuur eraan geloven: een vergrootdoosje, een zoomscoop, een periscoop, een kompas, verrekijker (Terra-kids Haba) of electricteitskit (Spektro).

Met de perfect gezaagde KAPLA-BLOKKEN kunnen jongeren uren bouwen.  Met een beetje architectuurzin maak je er zelfs de Eifeltoren mee!

Met de houten blokken van de KNIKKERBAAN van Haba bouw je weer heel anders.  Leer perfecte constructies maken waar de knikkers naadloos door rollen.

Ook BUITENSPEELGOED ontbrekt niet: schiet raak met de  houten kruisboog met veiligheidspijltjes (Gapola).

Krokodil  biedt ook een ruime keuze aan van JONGLEERMATERIALEN: diabolo's, jongleerballen, jongleerborden, circusfiets, ... (Mr Babache)

LEZEN is iets magisch.  Beginnende lezertjes moeten nauwlettend begeleid worden.  Voor hen zijn er de speciale eerste lezersboekjes die stap voor stap meegroeien met het technisch leesniveau en de leefwereld van de kinderen.  Krokodil raadt vooral de boekjes aan van de uitgeverijen Zwijsen en Clavis.

 

 

Nog meer suggesties: puzzels, knikkers, muziekdozen, gekke knuffels, je naam in clownletters, een kaleidoscoop, sieraden (al dan niet zelf te maken), een goocheldoos, iets decoratiefs voor de kamer (een kapstok, spaarpot, zitzak, lamp, ..), dieren in vinyl (Schleich), een lunchbox, bellenblaasspulletjes, verkleedkleren, schminkdozen, en nog veel meer: bij Krokodil!

 

 

 Klik hier om het artikelbestand van Krokodil te doorlopen:

 Gezelschapsspellen, Miniwereld, imitatie, Knutselen bouwen en experimenteren, circus en buitenspel, puzzels en breinbrekers, lifestyle en decoratie, boeken