Je winkelmandje is leeg.

0
 

Kies een winkel

Winkelinformatie Winkelinformatie

Filter op Merken

Verlanglijstjes

Verlanglijst

Geef je code in en vind de verlanglijst die je nodig hebt!

Verlanglijst aanmaken
 

Speelgoed voor speelse volwassenen (10-109j)

5980407Spelen is een ernstige bezigheid!

 

SPELEN EN CREATIVITEIT! (10-109 JAAR)

Wie als kind volop de gelegenheid heeft gehad om te mogen en te kunnen spelen heeft ook als volwassene een stapje voorop!  Want spelen en creativiteit gaan hand in hand, niet alleen voor kinderen maar ook voor jongeren en volwassenen.  Creativiteit is in onze moderne samenleving erg belangrijk geworden.  Blijven spelen is dus de boodschap!

Wat raadt Krokodil aan?

GEZELSCHAPSSPELLEN brengen gezelligheid in huis.  Klassieke spellen zijn bijvoorbeeld Solitaire of 4-op-een-rij (bij Krokodil in hout en 3D verkrijgbaar).  Maar de knappe, originele spellen van Haba (in de gele dozen) verrassen elke keer opnieuw zoals bijvoorbeeld 'Eierdans' . Krokodil specialiseert zich ook in echte spellen voor vowassenen zoals Jungle Speed, Halli Galli of Weerwolven.

Krokodil heeft ook een reeks spellen in huis waarbij speciale hersenkronkels onontbeerlijk zijn. De HERSENBREKERS van Eureka zijn echte Belgische producten en garanderen urenlang puzzelplezier.   En vooral de SMARTGAMES zijn werkelijk urenverslindend. 

EXPERIMENTEREN met een gyroscoop, een eenvoudig maar veelzijdig instrument dat al jaren gebruikt wordt bij navigatietechnieken.

Pure NOSTALGIE met muziekdozen, schuiffluiten, doosjes met dierenstemmen, houten spaarpotten, jacobsladders, skoebidoe's, ...

LICHTGEVENDE STERREN en planeten toveren je kamer om tot een nachtelijke sterrenhemel.

JONGLEERMATERIALEN.  Niet alleen artiesten in het circus maar ook jongeren en speelse volwassenen kunnen in de ban komen van jongleren.  Je kan starten met een draaiende schotel of een diabolo.  Voor de meer gevorderde jongleur zijn er de jongleerballen en -kegels. 

Krokodil  heeft ook een reeks reuzeleuke KNUFFELS VOOR VOLWASSENEN,  bijv. de BEASTS (Sigikid).  Schenk bijvoorbeeld iemand een Tattoo-koe , een engelbewaarder of een Bureau-kat!

VERRASSENDE GADGETS zijn een leuk cadeau voor ieders beurs,  een kipkoeksklok of washandje in de vorm van een dier?

Ook op DECORATIEF VLAK vind je bij ons wat je zoekt: een spaarpot, tapijt, kapstok, mobiel, ...  De meeuwen van Helga Kreft bijvoorbeeld geven je interieur een rustgevende touch.

De mooiste SIERADEN en MUZIEKINSTRUMENTEN van bij Krokodil zullen je gasten verrassen!

 

 Klik hier om het artikelbestand van Krokodil te doorlopen:

 Gezelschapsspellen, Miniwereld, imitatie, Knutselen bouwen en experimenteren, circus en buitenspel, puzzels en breinbrekers, lifestyle en decoratie, boeken