Levering & Retour

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst. De goederen moeten worden teruggestuurd binnen 14 kalenderdagen nadat de consument heeft gemeld dat hij de overeenkomst wil herroepen.

Levering

Levering in België en Nederland is gratis vanaf een bestelling van 75€. Voor bestellingen onder de 75€ leveren we aan het vaste tarief van 6.95€. Voor leveringen in Nederland geldt het tarief van 9.95€. Voor het tarief van leveringen buiten België of Nederland neem je best eerst contact met ons op.

Retour

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen :

Indien het aangekochte artikel om welke reden dan ook niet aan de verwachtingen voldoet, heb je conform de wet op de verkoop op afstand, het recht aan Krokodil mee te delen dat je van de aankoop afziet, zonder een boete te moeten betalen en zonder een reden te moeten opgeven, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst. De goederen moeten worden teruggestuurd binnen 14 kalenderdagen nadat de consument heeft gemeld dat hij de overeenkomst wil herroepen.

Hiervoor dien je ons altijd op de hoogte te brengen via mail. De betaling die we eventueel al hebben ontvangen, wordt uiterlijk binnen de 14 dagen na retourzending terugbetaald. De klant draagt zelf zorg voor de kosten van de retourzending. Het is belangrijk om bij klachten, problemen of ontevredenheid over de geleverde artikelen, steeds contact met ons op te nemen, zodat we kunnen overleggen hoe de retourzending best gebeurt.